Tijdens de feestdagen zal onze winkel te Attenrode

open zijn voor de afhaling van uw bestellingen.


Voor bestellingen of ijs per liter mag u steeds aanbellen of ons contacteren.

016/487345 – info@delimanjoo.be

Welkom bij Delimanjoo.

Delimanjoo is een ambachtelijk atelier dat uw zoete verlangens verzadigd. Ons doel is om een lach op ieders gezicht te toveren wanneer u onze creaties proeft, van traditionele gerechten, gedurfde nieuwe creaties, tot aan gerechten die specifiek zijn afgestemd op uw eigen wensen. De zoete vertrouwde smaak van vers gedraaid ijsroom, sorbets, heerlijke ijstaarten en andere zoetigheden vullen altijd ons atelier. Het is onze verleidelijke uitnodiging voor u om de tevredenheid en verzadiging te ontdekken in elk hapje dat u neemt van één van onze overheerlijke producten.

Wij bieden alleen producten aan die vers gemaakt zijn in ons eigen atelier. Met een diep respect voor de traditionele recepten is ons creatie proces verre van automatisch om zo de kwaliteitssmaak te behouden. De speciale zorg die de ambacht in onze keuken neerzet zorgt ervoor dat elk artikel van handgemaakte kwaliteit is, met een gezond voordeel doordat er geen kunstmatige conserveringsmiddelen of kleurstoffen zijn aan toegevoegd.
 

Suikervrij, Glutenvrij, lactosevrij 
Meer en meer wordt er de vraag gesteld of wij suikervrije, glutenvrije, lactosevrije producten in ons gamma hebben.
Daarom hebben wij besloten om ons te gaan specialiseren in dergelijke producten. Toch willen wij ook het ambachtelijk karakter behouden en worden al onze lekkernijen volgens de ambachtelijke tradities bereid en vervaardigd.

 

Wij nodigen u uit in het mooie Glabbeek om een paar van onze lekkernijen te leren kennen, die zo lekker zijn dat u zeker terugkomt.

Nieuws

Vanaf 2 april kan u bij ons terug genieten van een lekker ijsje...

17-03-2016 20:36

Winkel gesloten tem 9 december

01-12-2015 22:36
Onze winkel zal...

Eindelijk is het zover...

18-11-2015 23:09
Vanaf heden is het...

Vakantie

25-10-2015 21:28
We gaan er even...

Samenwerking met Fooddesk

21-10-2015 23:28
Om onze klanten...
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

 

Allergenen informatie.

Wenst u meer informatie over de allergenen, aanwezig is onze producten? Aarzel niet om de technische fiches op te vragen. info@delimanjoo.be

 

Ontdek hier ons eindejaarsaanbod

 

Eindejaarsfolder 2017-2018.pdf

Onze traiteurservice