Nous avons développé un ensemble complet de spéculoos, et pour une gamme de personnes
le gluten et / ou d'une allergie au lactose.
En outre, une gamme pour les diabétiques.
 
Le biscuit dans notre gamme
sont fabriqués avec des matières premières
selon les règles de l'art.
 
Biscuit qui est artisan et formé par la main.
 
Épicé avec intelligent
ingrédients choisis
selon une formulation choisie avec soin.
Voici un aperçu de nos délicieux biscuits.

fr-Speculaas

Delimanjoo Speculaas

Ambachtelijk bereid speculaaskoekje op basis van natuurlijke grondstoffen, op smaak gebracht met een eigen samenstelling speculaaskruiden.

Ambachtelijke Vanille Speculaas

Ambachtelijk bereid speculaaskoekje op basis van natuurlijke grondstoffen, op smaak gebracht met een samenstelling speculaaskruiden en vanille bourbon

Ambachtelijke Mokka "Caramba" Speculaas

Ambachtelijk bereid speculaaskoekje op basis van natuurlijke grondstoffen, op smaak gebracht met een samenstelling speculaaskruiden en een huisbereid mokka extract op basis van ROM koffie.

Ambachtelijke Amandel Speculaas

Ambachtelijk bereid speculaaskoekje op basis van natuurlijke grondstoffen, op smaak gebracht met een samenstelling speculaaskruiden en amandelschaafsel.

Ambachtelijke Citroen Speculaas

OMSCHRIJVING Ambachtelijk bereid speculaaskoekje op basis van natuurlijke grondstoffen, op smaak gebracht met een samenstelling speculaaskruiden, citroensap en citroengeste.     INGREDIENTEN tarwebloem, suiker, karamel, boter(melk(incl. lactose)), ei, citroen zeste, citroensap,...

Ambachtelijke Meergranen Speculaas

Ambachtelijk bereid speculaaskoekje op basis van natuurlijke grondstoffen, op smaak gebracht met een samenstelling speculaaskruiden.

Ambachtelijke Gember Speculaas

Ambachtelijk bereid speculaaskoekje op basis van natuurlijke grondstoffen, op smaak gebracht met een samenstelling speculaaskruiden en gember.

Suikervrij Speculaas

Ambachtelijk bereid suikervrij speculaaskoekje op basis van natuurlijke grondstoffen, op smaak gebracht met een samenstelling speculaaskruiden.

Suikervrij Amandelspeculaas

Ambachtelijk bereid suikervrij speculaaskoekje op basis van natuurlijke grondstoffen, op smaak gebracht met een samenstelling speculaaskruiden en amandelschilfers

Glutenvrij Speculaas

Ambachtelijk bereid glutenvrij speculaaskoekje op basis van natuurlijke grondstoffen, op smaak gebracht met een samenstelling speculaaskruiden.

Glutenvrij Amandelspeculaas

Ambachtelijk bereid glutenvrij speculaaskoekje op basis van natuurlijke grondstoffen, op smaak gebracht met een samenstelling speculaaskruiden en amandelschilfers.

Lactosevrij Speculaas

Ambachtelijk bereid lactosevrij speculaaskoekje op basis van natuurlijke grondstoffen, op smaak gebracht met een samenstelling speculaaskruiden.

Lactosevrij Amandelspeculaas

Ambachtelijk bereid speculaaskoekje op basis van natuurlijke grondstoffen, op smaak gebracht met een samenstelling speculaaskruiden en amandelschilfers.

Gluten & Lactosevrij Speculaas

Ambachtelijk bereid gluten en lactose vrij speculaaskoekje op basis van natuurlijke grondstoffen, op smaak gebracht met een samenstelling speculaaskruiden.

Gluten & Lactose vrij Amandelspeculaas

Ambachtelijk bereid gluten en lactose vrij speculaaskoekje op basis van natuurlijke grondstoffen, op smaak gebracht met een samenstelling speculaaskruiden en .

Al onze speculaas koekjes bevatten:

Tarwebloem (Gluten), oplosbare vezels van maïs en chicorei, zoetmiddelen (isomalt en sucralose), aardappelzetmeel, zout, eieren (afkomstig van kippen)boter (koeienmelk, lactose). Zij worden op smaak gebracht met aroma's naargelang het soort koekje.

Allergenen informatie: gluten, eieren, lactose

Deze ingrediënten kunnen wijzigen naargelang de allergië of suikervervanging. Voor meer info zie bij de koekjesrubriek.

Voor meer info in verband met de specifieke ingrediënten van een bepaald koekje mag u ons altijd contacteren per mail: info@delimanjoo.be